Полиция и социалните служби реагираха след скандално видео на полуголо бебе

...
Полиция и социалните служби реагираха след скандално видео на полуголо бебе
Коментари Харесай

Авторът на клипа с пияните жени и голото бебе разказа: Те даваха и на детето водка, за да спре да плаче

Полиция и обществените служби реагираха след скандално видео на полуголо бебе по улиците в София.

Авторът на видеото описа пред камерата на БТВ, че през вчерашния ден сутринта в 7 ч., до момента в който минавал по улица „ Дойран ” в столицата, видял две дами във очевидно нетрезво положение, а с тях и бебето. „ Те бяха пияни, те лазеха. Даваха и на самото дете водка, с цел да спре да плаче ”, описа Петър, който не пожела да покаже лицето си от съображения за сигурност, написа вести.бг. 

``
реклама

Мъжът отишъл при двете дами и се показал за служител на реда, след което им изискал и персонални карти: „ С цел да пожертвам здравето си и да ме осъди някой, желаех да запазя детето крепко, а аз не мога да го взема от тях ”.  

Час по-късно дамите още веднъж са били видяни, този път от различен човек. Сигналът срещу двете е бил подаден към 6-то РПУ. Свидетели описаха, че бебето е било полуголо, с посинели от мраз крайници.

На място идват екипи на полиция. Детето прегледано в болница и е открито, че е крепко. Сигнализирани са и обществените служби. Бебето е настанено в дом за полагане на грижи за период от 6 месеца.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР